oudejaarsloterij trekking staatsloterij Elk jaar kun je meespelen met de “Oudejaarsloterij trekking Staatsloterij” en miljoenen winnen! Al meer dan 15 jaar is het en traditie dat miljoenen mensen een oudejaarslot kopen. Natuurlijk is de kans op 30 miljoen niet echt groot maar… iemand wint hem toch echt wel en wie weet ben jij dat dit jaar!

Ook in 2017 zijn er weer miljoenen loten voor de oudejaarsloterij verkrijgbaar en zoals elke jaar gaat het ook nu weer erg hard met de loten voor de oudejaarstrekking. Koop ze vandaag nog voordat je te laat bent en helemaal geen kans hebt op een van de grote geldprijzen. Wie weet begin jij 2018 als miljonair!

Loten kopen voor de oudejaarsloterij trekking van de Staatsloterij

Meespelen met de oudejaarsloterij is heel erg simpel, voor €15 heb je al een half oudejaarslot. Natuurlijk wil je zo’n grote prijs niet delen als jij hem wint dus raden wij je aan om een heel lot voor de oudejaarstrekking te kopen en zo het mogelijk risico op verlies van 15 miljoen te beperken. Een oudejaarslot online kopen kan direct via de website van de Staatloterij.

Net als met de gewone trekking van de Staatsloterij kun je ook voor de speciale oudejaarstrekking straatjes en straten kopen. Dit is leuk als je met een groep speelt van familie, vrienden of kennissen.  Een straatje (10 halve loten kopen) kan al voor €150 en een straat van 10 hele loten voor de de oudejaarsloterij kost je 300,-. Als je jouw kansen wil verhogen kun je dus ook een half straatje of een hele straat voor jezelf kopen.

De voordelen meespelen de oudejaarsloterij trekking Staatsloterij

  • De Staatsloterij zal (in tegenstelling tot andere loterijen) nooit winnaars in persoon bekend maken, je speelt dus altijd volledig anoniem en dat is tegenwoordig wel zo’n veilig gevoel.
  • Je hoeft niet meer bang te zijn dat prijzen op een lot vallen dat niet verkocht is. De staatsloterij heeft geleerd van de loterij verlies affaire
  • De trekking van de oudejaarsloterij van de Staatsloterij is rechtstreeks op televisie te volgen op oudejaarsavond. Je weet dus direct of je op oudejaarsavond een prijs hebt en knallend het nieuwe jaar 2016 in kan!

Maak het jezelf gemakkelijk en speel automatisch mee

Ben jij ook het type dat heel graag meespeelt maar altijd net te laat bent met het kopen van je oudejaarsloten? Dat kan gemakkelijker! Online loten kopen van de Staatsloterij kan tegenwoordig automatisch. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een bezoekje aan de website van de Staatsloterij te brengen.

Binnen enkele klikken van je muis zorg jij er voor dat je nooit meer een trekking van de staatsloterij hoeft te missen. Of je nu mee wilt spelen met de koningsdag trekking, de reguliere loterij of de eindknaller met Oud & Nieuw door automatisch mee te spelen grijp jij nooit meer naast jouw staatsloten.

Zo zie je maar het meespelen in de oudejaarsloterij trekking Staatsloterij is reuze eenvoudig en hoewel de kans klein is op de €30.000.000 (30 miljoen!) kun je voor relatief weinig geld toch en buitensporig hoog bedrag winnen. Wij doen in elk geval zeker mee!